CECI SE SLOŠILO U MLADENOVCU! Espreso došao do SNIMKA: Zatutnjilo joj u GLAVI, pa odmah SELA na barsku STOLICU
Foto: espreso

NAJNOVIJE

CECI SE SLOŠILO U MLADENOVCU! Espreso došao do SNIMKA: Zatutnjilo joj u GLAVI, pa odmah SELA na barsku STOLICU

Pevačica je otkrila da joj je u tom trenutku bilo loše.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Mladenovcu, a publika je primetila da je u jednom trenutku tražila i barsku stolicu da joj donesu.

Naime, ona je tokom pevanja pesme "Ličiš na moga oca" sedela na stolici, iako to nije baš deo programa koji je spremila. Ona na nastupima nikad ne sedi već uvek stoji ili se kreće po bini. Baš zato je sve ovo bilo jako čudno publici u Mladenovcu.

Pevačica je otkrila da joj je u tom trenutku bilo loše.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude "tras". Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača - rekla je Ceca za Blic.

Pevačica je otkrila da joj je u tom trenutku bilo loše.
Pevačica je otkrila da joj je u tom trenutku bilo loše.foto: espreso

Espreso portal je došao i do ekskluzivnog snimka sa koncerta. Ceca je u haljini leopard printa sedela na stolici i pevala, a po njenom glasu se ništa nije moglo naslutiti. Pevala je kao da joj ništa ne smeta.

Pogledajte ispod do kakvog smo snimka došli:

@espreso_rs Mnogi tvrde da placu uz pesmu “Licis na moga oca”. Da li i vama ova pesma budi posebne emocije? #ceca #cecaraznatovic #licisnamogaoca #pesma #uzivo ♬ original sound - Espreso.rs

Podsetimo,njena snajka, Bogdana Ražnatović , se pre par dana po treći put porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje.

Ceca je otkrila kako je Bogdana podnela porođaj.

Ceca kad je dobila treće unuče
Ceca kad je dobila treće unučefoto: NENAD KOSTIĆ

- Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala. Što bih se pitala za ime Veljkovog deteta? Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime - rekla je pevačica tada.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:17

Hala Spens pred početak mitinga SNS-a

(Espreso/M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.